Frakt & Returer

 

Frakt

Vi har valt ett enhetligt pris för frakt på våra varor. Det kostar 54:- per beställning oavsett hur mycket du handlar för. Det är den faktiska kostnaden för att skicka det lilla startkitet. Det är samma pris för det stora startkitet eller om du handlar fler varor. Vi vill ha nöjda kunder och hoppas att kunna fortsätta hålla det låga priset även i framtiden.

Vi levererar också till Finland, Norge, Danmark och Spanien. Då är fraktkostnaden 140:-

Leveransen

Observera att startvätskan inte trivs i kyla så om din brevlåda är utomhus måste du själv vara vaksam (under vintertid) på att vätskan inte ligger och fryser till och blir förstörd. En het sommardag är det också bra att ta in den så fort som möjligt. Låt inte heller kombuchan ligga och vänta i sitt paket utan sätt igång och brygg så fort det går. Kontrollera bäst före datumet! Startvätskan håller någon vecka till men sätt för säkerhets skull igång bryggningen så snart som möjligt. Förpackningen kan ibland bli något ”uppblåst” och ballongliknande. Det är inget fel på produkten – den har bara jäst. Det är olika för olika batcher och inget att bry sig om.

Returer

Om du av någon anledning inte är nöjd med våra produkter går det bra att returnera varan inom 14 dagar oanvänd i originalemballaget och få pengarna tillbaka. Skulle det vara något produktionsfel så står vi även för fraktkostnaden. Returer av startvätska gäller dock inte eftersom den är en färskvara.